Yleisöluentojen tallenteet

Yleisöluentojen tallenteet

Syksystä 2018 lähtien Vision kaikki yleisöluennot tallennetaan ja luentoihin voi tutustua itsenäisesti näiden sivujen kautta.


Keskusteluja kestävämmästä ruokakulttuurista -luentosarja 4.–25.10.2018

Osa 1: Nauris, nakki ja nyhtökaura: Kasvisruoka osana suomalaisen ruokakulttuurin historiaa.
Luennoitsija: Kirjailija Jukka Vornanen. Tallennettu 4.10.2018.
Vision ja Hgin työväenopiston yhteistyöluentosarja.


Osa 2: Kuka lopulta maksaa ruokamme? Kestävän ruoantuotannon osatekijät.

Luennoitsija: Tietokirjailija, kuluttajaekonomisti Mari Koistinen. Tallennettu 11.10.2018.
Vision ja Hgin työväenopiston yhteistyöluentosarja.

 

Osa 3: Tulevaisuuden pitopöytä: Sirkkoja ja keinolihaa?
Luennoitsija: Dosentti Mari Niva, Kuluttajatutkimuskeskus, HY. Tallennettu 25.10.2018.
Vision ja Hgin työväenopiston yhteistyöluentosarja.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.