Hakulomake: Opintokerhotuki

 • Järjestäjän tiedot

  Merkitkää tähän koulutuksesta vastaavan henkilön yhteystiedot. Tämä henkilö saa sähköpostiinsa päätöksen, kun hakemus on käsitelty Visiossa. Päätöksen mukana tulee koulutuksen hakemusnumero, jota tarvitaan opintotilaisuuden tilityksen yhteydessä.
 • Opintokerhon toiminta

 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
 • Arvioi kerhon kokoontumiskertojen yhteismäärä. Vision kerhotuki määräytyy sen perusteella. Yksi opintotunti on 45 minuuttia. Jos siis merkitset tähän kerhon kestoksi 30 tuntia, määräytyy Vision kustannusosuudeksi 30 x 4 euroa = 120 euroa. Tuki maksetaan toteutuneita kuluja vastaan jälkikäteen. Tuessa ei ole omavastuuta.

  Kerhon yhteistuntimäärään voi laskea mukaan myös verkkotyöskentelyä. Verkkokerhossa ohjaajalla on erityinen vastuu siitä, että kaikki kerhon jäsenet osallistuvat toimintaan.

  Jokainen kerhon jäsen ilmoittaa ohjaajalle verkkotyöskentelyyn käyttämänsä ajan. Näistä ajoista lasketaan keskiarvo. Kerhotunneiksi lasketaan tämä verkkotyöskentelyn keskiarvoaika. Ohjaaja merkitsee kunkin osallistujan verkkotyöskentelyn erikseen kerhon päiväkirjaan, laskee niistä keskiarvon ja varmentaa allekirjoituksellaan tiedot oikeiksi.

  Ohjaajan tulee toimintakertomuksessa eritellä mitä toimintaa ja tuloksia verkkotyöskentelyssä oli. Samassa opintokerhossa voi olla sekä perinteisiä tapaamisia että verkkotyöskentelyä.

  Verkkokerhotuntien laskemisesta saa tarkemmat ohjeet Vision opintosihteeriltä.
  Please enter a number from 1 to 500.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.