Yhdistys- ja vapaaehtoistoiminta

Yhdistys- ja vapaaehtoistoimintaa tukeva koulutus on keskeinen osa Vision toimintaa. Tavoitteena on tukea erityisesti pieniä kansalaisjärjestöjä niiden arjen toiminnassa. Koulutukset ovat myös hyvä paikka vertaistuen jakamiseen. Ne ovat kaikille avoimia ja niihin voi ilmoittautua Vision koulutuskalenterin kautta.

Vision järjestämien koulutusten lisäksi, järjestöt voivat hakea Visiosta tukea myös omien koulutusten järjestämiseen. Lisätietoja saa tuki yhdistyksille -osiosta. Visio toteuttaa myös monenlaisia koulutus- ja kehittämishankkeita yhteistyössä järjestöjen kanssa.

Vapaaehtoisjohtamisen koulutukset

Vision vapaaehtoisjohtamisen koulutukset antavat erilaisista vapaaehtoistoiminnoista vastaaville henkilöille mahdollisuuden syventää osaamistaan vapaaehtoisjohtamisen eri osa-alueilla.

Vapaaehtoisjohtamisen koulutukset ovat joko perustason kursseja vapaaehtoistoiminnan organisoinnista ja vapaaehtoisten johtamisesta tai jatkokursseja, joilla pureudutaan vuosittain eri teemoihin. Olennaista koulutuksille on lyhytkestoisuus, matalan kynnyksen osallistuminen ja vuosittain vaihtuvat teemat. Näin Vision vapaaehtoisjohtamisen koulutuksiin on helppo osallistua työn- tai opiskelun ohella.

Lue lisää..

Sinua voisi kiinnostaa nämä julkaisut

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.