Oletko jo tutustunut Ajatuspaja Vision uusiin kotisivuihin?

Uutiset

Vihreän ajatuspaja Vision uudet sivut ovat avautuneet osoitteessa www.ajatuspajavisio.fi. Sieltä löydät helposti ajatuspajan julkaisut ja kuulumiset. Ajatuspaja tuottaa tietoa ja julkaisuja ajankohtaisista aiheista sekä julkaisee verkkolehti Vihreää Tuumaa. Tällä hetkellä työn alla ovat esimerkiksi perustuloon ja hiilinieluihin liittyvät teemat.

Alkuvuodesta Ajatuspaja Visio julkaisi Vihreä kaupunkivisio -julkaisun, joka esittelee keinoja kaupunkien kestävään kasvuun. Se tarjoaa vastauksia siihen, miten suomalaisista kaupungeista tehdään yhtä aikaa hiilineutraaleja ja viihtyisiä asukkailleen. Julkaisun on valmistellut Vihreiden suurten kaupunkien työryhmä yhdessä Vision Ville Ylikahrin kanssa.

Vihreä Tuuman -verkkolehden seuraava teemanumero julkaistaan helmikuussa ja aiheena on Opintokeskus Vision kanssa yhteistyössä toteutettu Maailma liikkeessä -kurssi ja kurssin osallistujien kirjoitukset. Maailma liikkeessä kurssilla pohdittiin median vaikutusta maailmankuvamme muodostumiseen, maahanmuuttoon liittyviä viestinnällisiä kehyksiä sekä harjoiteltiin kirjoittamista Vihreä Lanka -lehden päätoimittaja Riikka Suomisen opastuksella. Lehti tullaan julkaisemaan verkkojulkaisun lisäksi myös Vihreä Lanka -lehden välissä painettuna versiona. Kurssin tuotokset ja lehti ovat luettavissa helmikuussa!

Ylpeänä kutsumme teidät tutustumaan Ajatuspaja Vision uusiin kotisivuihin, oppimaan uutta yhteiskunnasta ja vaikuttamistavoista sekä visioimaan kestävämpää tulevaisuutta kanssamme.
Tervetuloa!

Psst. Ajatuspajan tekemisiä voit seurata myös Twitterissä ja Instagramissa Visio Ajatuspaja -nimellä, näin saat nopeasti tietoa uusista julkaisuista ja uutisista!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat opintokeskus Vision uutiset sähköpostiisi.