Suunnitelmallisuutta somettamiseen -verkkokurssi

Opintokeskus Visio järjestää koulutuksia yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoille, ympäristöteemoista kiinnostuneille sekä vihreille aktiiveille ympäri Suomea. Tilaamalla Vision kurssitiedotteen, saat aina ajankohtaisen tiedon Vision koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Voitte tiedustella Visiosta myös tilauskoulutuksia.

Vision yleisöluentojen tallenteet löytyvät täältä.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Suunnitelmallisuutta somettamiseen -verkkokurssi

5.11.2019, 08:00 - 19.11.2019, 17:00

22,5€ - 30€

Tiedot

Alkaa:
5.11.2019, 08:00
Loppuu:
19.11.2019, 17:00
Hinta:
22,5€ - 30€
Tapahtumaluokka:

Suunnitelmallisuutta somettamiseen – sosiaalisen median vaikuttavuus ja arviointi

Kuvaus

Sosiaalisen median päivittäminen vaatii suunnitelmallisuutta ja aktiivista sisällöntuotantoa. Tule kurssille oppimaan lisää somesuunnitelman teosta, vaikuttavasta sisällöstä ja sosiaalisen median mittaamisesta ja analytiikasta.

 

Sisältö

Kurssilla käydään kohta kohdalta läpi somesuunnitelman tekoa ja osallistujat saavat valmiin pohjan käytettäväksi. Perehdymme analytiikassa muun muassa Google Analyticsin käyttöön ja tutustumme miten sosiaalisessa mediassa voidaan seurata ja hyödyntää analytiikkaa. Käymme myös läpi sosiaalisen median tarinankerrontaa ja vaikuttavaa sisällöntuotantoa. Osallistuminen edellyttää perustietoja sosiaalisen median suosituimmista (Facebook, Instagram, Youtube ja Twitter) sovelluksista, kuten kuvien ja postauksien julkaiseminen. Kurssiin kuuluu verkkotehtävä, joka tehdään kurssin aikana. Tehtävistä saa palautteen.

 

Kouluttaja

VTM Veera Värtinen. Valtiotieteiden maisteriksi valmistunut Veera on tutkinut sosiaalisen median käyttöä ja Instagramin sisältöä gradututkimuksessaan. Hän työskentelee viestinnän suunnittelijana digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus Verkessä. Veeralla on kokemusta järjestöjen ja organisaatioiden viestinnästä sosiaalisessa mediassa sekä tietämystä erityisesti nuorten sosiaalisen median trendeistä ja ilmiöistä.

Aika

Kurssiin kuuluu kaksi opetuskertaa: Tiistai 5.11.  ja tiistai 19.11.2019, klo 18.00–19.30.

 

Paikka

Verkkokurssi

Osallistumismaksu

30€/osallistuja.

Työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat ja Vihreän Sivistysliiton jäsenjärjestöjen edustajat ovat oikeutettuja 25%:n alennukseen kurssimaksusta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen 27.10.2019 mennessä alta. Voit samalla ilmoittaa useampia henkilöitä koulutukseen, mikäli teillä on sama laskutusosoite. Kurssikirje ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään osallistujille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan päätyttyä voit tiedustella vapaita paikkoja Visiosta p. 044 727 3240, visio@opintokeskusvisio.fi.

Liput

Unlimited available
Peruslippu30,00 

Please fill in all required fields

Unlimited available
Alennuslippu22,50 

Please fill in all required fields

Seuraa meitä

Tilaa Vision kurssitiedote

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa tietoja tapahtumistamme.