Sieniretki ruskan aikaan, Espoo

Opintokeskus Visio järjestää koulutuksia yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoille, ympäristöteemoista kiinnostuneille sekä vihreille aktiiveille ympäri Suomea. Tilaamalla Vision kurssitiedotteen, saat aina ajankohtaisen tiedon Vision koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Voitte tiedustella Visiosta myös tilauskoulutuksia.

Vision yleisöluentojen tallenteet löytyvät täältä.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Sieniretki ruskan aikaan, Espoo

7.9.2019, 10:30 - 15:00

20€

Tiedot

Päivämäärä:
7.9.2019
Aika:
10:30 - 15:00
Hinta:
20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Villa Elfvik
Elfvikintie 4
Espoo, 02600 Suomi

Kuvaus

Haluatko ruokapöytääsi herkku- vai sappitattia? Lähde sienioppaan matkaan keräämään herkulliset sienet koriin ja välttämään syömäkelvottomat! Helpohkossa maastossa tehtävä retki painottuu ruokasienten ja helposti tunnistettavien lajien opetteluun, mutta tarkastelemme kaikkia retken aikana havaitsemiamme sieniä. Ota mukaan oma säähän sopivat vaatteet ja jalkineet, ilmava kori, veitsi, omat eväät, muistiinpanovälineet, juomapullo sekä sienikirja jos omistat.

 

Sisältö

  • Teoriaosuus syksyn sienistä
  • Jalkautuminen luontoon

 

Kouluttaja

Tuomas Lilleberg, joka on biologian opettaja ja luonto-opas. Hän tekee monipuolista luontoon liittyvää yritystoimintaa Ninjosanto toiminimensä kautta.

 

Ajankohta

Lauantaina 7.9.2019, klo 10.30–15.00.

 

Paikka

Lähtö Villa Elfvikin luontotalolta Laajalahdessa,  Elfvikintie 4, 02600 Espoo. Villa Elfvikin kahvilasta saa eväitä klo 10 alkaen ja sinne voi myös palata kahville aina klo 16 asti.

 

Osallistumismaksu

20€ / osallistuja, ei alennuksia.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen 26.08.2019 mennessä alta. Voit samalla ilmoittaa useampia henkilöitä koulutukseen, mikäli teillä on sama laskutusosoite. Kurssikirje ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään osallistujille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan päätyttyä voit tiedustella vapaita paikkoja Visiosta p. 044 727 3240, visio@opintokeskusvisio.fi.

Liput

Unlimited available
Peruslippu20,00 

Please fill in all required fields

Seuraa meitä

Tilaa Vision kurssitiedote

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa tietoja tapahtumistamme.