Keskusteluja kestävämmästä ruokakulttuurista, Helsinki

Opintokeskus Visio järjestää koulutuksia yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoille, ympäristöteemoista kiinnostuneille sekä vihreille aktiiveille ympäri Suomea. Tilaamalla Vision kurssitiedotteen, saat aina ajankohtaisen tiedon Vision koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Voitte tiedustella Visiosta myös tilauskoulutuksia.

Vision yleisöluentojen tallenteet löytyvät täältä.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keskusteluja kestävämmästä ruokakulttuurista, Helsinki

4.10.2018 - 25.10.2018

Tiedot

Päivämäärät ja ajat
4.10.2018, 17:00 - 18:30
11.10.2018, 17:00 - 18:30
25.10.2018, 17:00 - 18:30
4.10.2018, 17:00 - 18:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/#!code=H183177

Tapahtumapaikka

Helsingin työväenopiston luentosali, Stoa
Turunlinnantie 1
Helsinki, 00900 Suomi
+ Google Map

Järjestäjät

Jukka Vornanen
Mari Koistinen
Mari Niva

Kuvaus

Kasvissyönnin suosio on lisääntynyt. Onko siitä tullut osa suomalaista ruokakulttuuria vai onko Suomi yhä lihansyöjien maa? Miten voimme tehdä kestävämpiä valintoja ruoan suhteen, nyt ja tulevaisuudessa? Opintokeskus Visio järjestää luentosarjan yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa.

Sisältö

4.10.2018      Nauris, nakki ja nyhtökaura: Kasvisruoka osana suomalaisen ruokakulttuurin historiaa.

Luennoitsija: Kirjailija Jukka Vornanen

Katso luennon tallenne täältä!

 

11.10.2018    Kuka lopulta maksaa ruokamme? Kestävän ruoantuotannon osatekijät

Luennoitsija: Tietokirjailija, kuluttajaekonomisti Mari Koistinen

Katso luennon tallenne täältä!

 

25.10.2018    Tulevaisuuden pitopöytä: Sirkkoja ja keinolihaa?

Luennoitsija: Dosentti Mari Niva, Kuluttajatutkimuskeskus, HY

 

Ajankohta

Torstai-iltaisin 4.10., to 11.10. ja to 25.10.2018 klo 17–18.30

 

Paikka

Helsingin työväenopiston luentosali, Stoa, Turunlinnantie 1, Helsinki (Itäkeskus)

 

 

Vapaa pääsy!

Seuraa meitä

Tilaa Vision kurssitiedote

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa tietoja tapahtumistamme.